petek, 04. april 2014

Alverde pena za čiščenje obraza

Vem, da že nekaj časa nisem bila aktivna a sem v tem času, napisala kar nekaj blog objav, ki jih bom v tekočem tednu delila z vami. Najprej pa bom začela z enim izmed boljših nizkocenovnih produktov, ki sem jih kupila za čiščenje obraza. In to je Alverde Beauty and Fruity pena 3 v 1.


Pena ima zares prijeten vonj po sadju. Predvsem je vonj rahlo jabolčen sama limete ne zaznam. Vonj nikakor ni moteč ampak je prav simpatičen, ko si peno namažem na obraz. Produkt je namenjen normalni do mešani koži, saj je eden izmed efektov poleg tega, da kožo očisti tudi da, da iz nje 'povleče' maščobo in jo narahlo zmatira. Obljublja tudi enakomeren ten, kar se tega tiče žal nevem ker je moj ten res enakomeren. Zares pozitivna stran ličila je ta, da odstrani tudi vodoodporna ličila. Čeprav je namenjen obrazu sem ga zaradi svoje firbčnosti preizkusila tudi na očeh.
Narahlo sem podrgnila po počeh z vato in presenečena sem bila, ko sem ugotovila, da mi pravzaprav niti malo ni razdražil oči, ali pustil tistega pekočega občutka, ki ga ponavadi dobim. Ne pušča nikakršnih črnih obročev makeupa pod očmi kot se to zgodi ponavadi, ali lis pudra na obrazu. Tudi uporaba je res preprosta. Peno le dobro pretresate, nanesete na obraz s prsti ali vatko, nato pa po nekaj sekundah sperete s toplo vodo. Pravzaprav težko najdem kakršnokoli negativno stran tega produkta, je narejen iz BIO materialov, kar je še dodatna prednost. Cena pa niti približno ni pretirana. Za 150ml boste v DMju odštele približno 4€ morda celo manj, sama pa svojo peno uporabljam že 3 mesece in sem nekje na polovici. Definitivno pa bom izdelek kupila ponovno.
 

Priporočam!
10/10

Ni komentarjev:

Objavite komentar